roen

Main Menu

Menu

 

Primăria Municipiului Călărași a ales o soluție inteligentă de digitalizare a serviciilor instituției și a implementat Avansis Mobile si Avansis Online ,  aplicații integrate de gestionare a relației dintre primărie și contribuabil.

 

                Prin aplicațiile  Avansis Mobile si Avansis  Online cetățenii din Municipiul Călărași își pot plăti Online taxele si impozitele , pot solicita și consulta documente sau pot face programări la administrația locală și la subordonate. De acum înainte, Primăria Municipiului Călărași va putea trimite cetățenilor mesaje de interes public la nivel local, direct pe telefon.

                Aplicația Avansis Mobile poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice telefon cu sistem de operare Android sau IOS și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este instalarea acesteia pe telefon print scanarea  Codului QR , sau prin accesarea link-urilor de mai jos:

 

                          QR 

       online google                              online apple

                                                                                                                       

                                                                                                          ==============================================================                                                        

 

Manual de utilizare platforma Avansis Mobile

                Aplicația Avansis Online poate fi utilizată de către toți cetățenii, de pe orice Calculator  cu sistem de operare Windows /Mac și oferă siguranță deplină utilizatorilor în privința confidențialității datelor. Primul pas care trebuie făcut de către cetățean pentru a folosi aplicația este accesarea paginii web :

online

http://online.primariacalarasi.ro/AvansisOnline/#/iro/login

Manual de utilizare platforma Avansis Online

            Pentru descrierea în amănunt a tuturor pașilor care trebuie parcurși, utilizatorii pot accesa manualele de utilizare pentru Online si Mobile

           

                                                                                                           ==============================================================    

 

Ghid utilizare Programari Web SPCLEP

programari online final1

 

Scaneaza cod QR cu telefonul

qrcode

Primăria Municipiului Călărași  își informează cetățenii despre faptul că pe lângă această aplicație care ușurează mult interacțiunea între instituție și cetățean, există deschidere și se va investi constant în sisteme digitale cât mai diversificate, pentru a pune la dispoziția comunității servicii online ce vor putea fi accesate prin utilizarea calculatorului sau a telefonului.

                De asemenea, instituția va face toate demersurile necesare pentru a reduce timpul de lucru cu contribuabilii și timpul alocat soluționării tuturor solicitărilor acestora. Prin adoptarea de soft-uri pentru digitalizare, managementul Primăriei va fi mai eficient, mai transparent și se va putea face economie de timp, resurse umane și financiare.

                Primăria Municipiului Călărași mulțumește comunității locale pentru deschiderea și sprijinul de care dă dovadă și va comunica constant publicului despre cele mai recente noutăți din cadrul instituției.

Va multumim,

Ghid utilizare Programari Web SPCLEP

programari online final1

  Scaneaza cod QR cu telefonulqrcode

*
Copyright @ Primaria Municipiului Calarasi 2016. Toate drepturile rezervate www.primariacalarasi.ro